naisa

MLADE RUKOMETAŠICE NAISE NA BORSKOM JEZERU

I ove godine, 39. put održava se međunarodni tradicionalni rukometni kamp „Borsko jezero“. Od 2.-9.jula na Borskom jezeru boravi veliki broj mališana, među kojima i mlade, talentovane igračice ŽRK „Naisa“.

Stručni rukovodilac kampa je Svetislav Beli Jovanović, trener Naise. U sklopu kampa organizovana je školica rukometa  za najmlađe učesnike (8-9 godina), mini rukomet (10-11 godina), grupni rad (12-15 godina) i individualna obuka (15-17 godina).

Organizovan je veliki broj turnira u rukometu, mini rukometu i rukometu na pesku, stručna predavanja iz psihološke pripreme za trenere i sportiste, ali i obilazak turističkih znamenitosti Bora i okoline, kao i kulturno-zavabni program u vidu karaoka, maskenbala, igara bez granica...

Rukomet je, razume se, uz druženje, bio na prvom mestu...Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam