naisa

NAISA NEPORAŽENA I U ŠAPCU





Rukometašice Naise vratile su se neporažene i iz Šapca. Na zatvaranju prvenstvene sezone, u rezultatski nenitnoj utakmici, odigrale su nerešeno sa ekipom Medicinara 38-38 (19-17).

Imala je Naisa u nekoliko navrata i 4 gola zaostatka u prvom poluvemenu, ali je ekipa trenera Svetislava Jovanovića još jednom pokazala karakter. U drugom delu meča ekipa iz Niša zaigrala je angažovanije, imala i 2 gola prednosti i na kraju stigla do nerešenog rezultata 38-38.

Više od ostalih na ovoj utakmici pokazale su Katarina Radović koja je postigla 9 golova, Katarina Tanasković sa 7, Simona Stojanovska sa 6, kao i Milena Milojević sa 5 pogodaka.

Naisa je tako sezonu završila na trećem mestu i plasirala se u EHF Čelendž kup i biće ponovo jedna od retkih ekipa iz Niša koja će reprezentovati Srbiju na medjunarodnom planu. Šampionsku titulu odbranila je ekipa Jagodine.

Šabac, hala Gimnazije. Gledalaca: 400. Sudije: Ivan Mandić, Nemanja Kovačić (Novi Sad). Sedmerci: Medicinar 6 (6), Naisa 6 (5). Isključenja: Medicinar 6 minuta, Naisa 8 minuta.

ŽRK MEDICINAR: Vragolić 4, Milošević 3, Obrenović 1, Mijailović, Kojić, Radović 4, Jokić, N.Cvejić, Kažić 1, V.Cvejić 1, Rašić 7, Krstić 11, Sukur 6, Glišić.

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Vavan, Veljković, Karalić, Zdravković 1, Stefanović 2, Radović 9, Stojanovska 6, M.Petković, T.Petković, Pejović 3, Milojević 5, Stamenković, Tanasković 7, Filipović 4.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam