naisa

SA MEDICINAROM ZA FINIŠ U VELIKOM STILU!





Rukometašice Naise izuzetno uspešnu sezonu žele da privedu kraju u velikom stilu. U EHF Čelendž kupu stigle su do četvrtfinala uz dostojno reprezentovanje Niša i Srbije, dok je u domaćem šampionatu osvojena treća pozicija koja garantuje nastup u Evropi i u narednom ciklusu.

U upravi kluba pogotovo su zadovoljni rezultatima u sam smiraj prvenstva. Bod protiv šampiona Jagodine u gostima i pobeda u „Čairu“ protiv vicešampionske ekipe Bekamenta, uliva optimizam da će se niška ekipa i iz Šapca vratiti sa dobrim rezultatom.

Rukometašice su spremne za nadigravanje sa šapčankama, a trener Svetislav Jovanović ističe da će Naisa i u ovoj utakmici ići na pobedu.

Naisa je u ovoj sezoni već pokazala da je kvalitetniji tim od ekipe Medicinara. Ostaje da to dokaže i na zatvaranju sezone.

Utakmica u Šapcu igra se u petak, 17.maja u 19,30 sati.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam