naisa

ZASLUŽENA POBEDA PROTIV VICEŠAMPIONA I OSVAJAČA KUPA





Rukometašice Naise uspele su da savladaju ekipu Bekamenta u ovoj takmičarskoj godini! Na zatvaranju sezone u hali „Čair“ Naisa je slavila sa 32-30 (17-15) i nakon osvojenog boda protiv šampiona Jagodine, pokazala da može da se nosi sa najjačim ekipama u zemlji.

Nisu Nišlijke dobro otvorila meč. Gubile su na samom startu sa 4-1, pa 5-2, ali je ekipa trenera Svetislava Jovanovića uspela da tu prednost stigne i prestigne i na odmor između dva poluvremena ode sa 2 gola prednosti.

15-ak minuta pre kraja činilo se da je Naisa prelomila meč jer je stigla do vođstva od 7 golova razlike 28-21, ali je nekoliko vezanih grešaka u napadu vratilo Bekament u igru, pa se za pobedu strepilo do kraja.

Ipak, Nada Pejović je u samom finišu sa dva gola odlučila pobednika.

Na golu Naise blistala je Anastasija Čogurić koja je skinula nekoliko „zicera“ i davala vetar u leđa svojoj ekipi. S pravom je proglašena i za igračicu utakmice.

U timu Naise najefikasnija je bila Simona Stojanovska koja je postigla 8 golova, Nada Pejović se u strelce upisala 7 puta, Katarina Tanasković je pobedi doprinela sa 6, a Kaća Radović sa 5 golova.

Do kraja sezone Naisi je ostala još utakmica sa Medicinarom, koja se u petak igra u Šapcu.

 

                                                    

ŽRK Naisa-ŽRK Bekament 32-30 (17-15)

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 250. Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević (Beograd). Sedmerci: Naisa 8 (6), Bekament 5 (4). Isključenja: Naisa 2 minuta, Bekament 4 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Vavan, Veljković, Karalić, Zdravković 2, Stefanović 1, Radović 5, Stojanovska 8, M.Petković, T.Petković, Pejović 7, Milojević 1, Stamenković, Tanasković 6, Filipović 2.

ŽRK BEKAMENT: Kačarević, Nićiforović, Kojić 4, Atanasković, Preković 1, Radoičić 4, Anić 9, Stanojlović, Ilić, Simić, Milić 4, Rajović 1, Grbić, Agatunović 4, Radulović 2, Rančić 1.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam