naisa

RASTEREĆENO NA ŠAMPIONKE!





Rukometašice Naise postigle su veliki uspeh u takmičarskoj 2018/19 godini, stigle do trećeg mesta i plasirale se u Evropu, čime je i premašen zacrtani cilj.

Svi u klubu zadovoljni su postignutim rezultatima, mada ostaje žal što Naisa nije kapitalizovala dobru igru u osnovnom delu prvenstva protiv Medicinara i Vojvodine u gostima. Da je rezultat tada bio povoljniji, Naisa je mogla do vicešampionske titule. Ona – šampionska, rezervisana je za ekipu Jagodine, sa kojom se Naisa sastaje u narednom kolu plej ofa.

-Rasterećeno idemo na utakmicu protiv šampiona. Jagodina je pokazala da je naš trenutno najbolji tim. Mi imamo zadatak da se predstavimo u što boljem svetlu. I ova utakmica poslužiće za selekciju ekipe za narednu sezonu gde će nam ciljevi biti znatno viši. Agilna Uprava kluba čini sve kako bi se u narednoj sezoni borili za najviši plasman-kratko ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Ekipa Naise je pokazala kvalitet i sasvim zasluženo se plasirala u Evropu, gde će predstavljati i Grad Niš, ali reprezentovati i Srbiju. Iako je ostalo da se zvarši učešće u plej ofu, jasno je da će Naisa završiti na trećem mestu, ispred kvalitetnih ekipa kao što su Zaječar, Medicinar iz Šapca, Mladost iz Nove Pazove...

Utakmica sa Jagodinom igra se na gostujućem parketu u petak 10.maja u 19,00 sati.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam