naisa

NAISA USPEŠNA PROTIV MEDICINARA





Rukometašice Naise savladale su u 5.kolu plej ofa Super lige Srbije ekipu Medicinara sa 30-24. Gošće su u većem delu susreta bile ravnopravan protivnik, ali su odigrale onoliko koliko su mogle jer su u Niš stigle nekompletne.

Utakmica je prelomljena sredinom drugog dela susreta kada se razbranila Anastasija Čogurić koja je u tim trenucima odbranila i jedan sedmerac. Naisa je tada zaigrala po notama trenera Svetislava Jovanovića i nakon brzih kontri i golova Marije Filipović i Katarine Radović dolazi do 23-19 u 45.minutu.

Da nije bilo puno tehničkih grešaka Naisa je mogla i do ubedljivije pobede. Po učinku su se svakako istakle Anastasija Čogurić u drugom delu u kome je Naisa primila svega 8 golova, Katarina Radović koja je postigla 8 i Marija Filipović koja se 7 puta upisala u strelce, a proglašena je i za igračicu utakmice.

 

Naisa će do uskršnjih praznika odigrati još jednu utakmicu i to protiv ekipe Zaječara u gostima, ali je već sada jasno da će prvenstvenu trku niška ekipa završiti na trećem mestu koje vodi u Evropu.

Niš, hala „Čair“. Gledalaca: 350. Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac). Sedmerci: Naisa 3 (0), Medicinar 7 (4). Isključenja: Naisa 4 minuta.

ŽRK Naisa: Čogurić, Ivanović, Veljković 1, Karalić, Zdravković, Stefanović 4, Radović 8, Stojanovska 3, Vavan, T.Petković, M.Petković, Pejović 1, Milojević, Stamenković, Tanasković 6, Filipović 7.

ŽRK Medicinar: Perić, Vragolić 4, Milošević 1, Obrenović, Kojić, Radović 5, N.Cvejić, V.Cvejić 1, Rašić 3, Krstić 7, Sukur 3.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam