naisa

ODLIČNO PRVO POLUVREME NAISE U ARANĐELOVCU!





Rukometašice Naise hrabro su odigrale u većem delu sureta protiv Bekamenta i bile  u vođstvu u Aranđelovcu gotovo do polovine drugog dela susreta. U jednom trenutku bilo je čak 4 gola prednosti za Naisu 17-13, ali su onda domaće u narednih deset minuta postigle čak 9 golova, dok je za Naisu u tom periodu jedino pogodila Katarina Radović, najefikasnija igračica niškog superligaša na ovoj utakmici sa 10 pogodaka. Bilo je tada 22-18 za domaće, a ta prednost, ispostavilo se, bila je nedostižna za ekipu Svetislava Jovanovića. Nedostatak povređene Nade Pejović itekako se u tom periodu osetio u igri Nišlijki. Sa druge strane, kada se lomio rezultat Ana Kačarević je bila sjajna na golu Bekamenta i još jednom se nekadašnja golmanka Naise pokazala kao prevaga u duelima dva tima..

U timu Naise efikasna je bila i Simona Stojanovska koja je postigla pet golova, dok je Katarina Tanasković postigla četiri gola.

Nakon četvrtog kola ostala je ista meta-isto odstojanje. Jagodina suvereno prva, Bekament ubedljivo drugi, dok je Naisa zacementirala treće mesto.

U narednom kolu Naisa dočekuje ekipu Medicinara iz Šapca.

Aranđelovac, SRC „Šumadija“. Gledalaca: 350. Sudije: Miloš Jevtić, Đorđe Jevtić (Lazarevac). Sedmerci: Bekament 5 (5), Naisa 7 (5). Isključenja: Bekament 8 minuta, Naisa 8 minuta.

ŽRK Bekament: Kačarević, Kojić 5, Atanasković, Radojičić, Preković, Stepanović 8, Radoičić 3, Anić 4, Stanojlović, Ilić, Milić, Rajović 4, Agatunović 1, Ničiforović, Stojiljković, Rančić 7.

ŽRK Naisa: Čogurić, Ivanović, Veljković 3, Karalić, Zdravković, Stefanović, Radović 10, Stojanovska 5, T.Petković, M.Petković, Pejović, Milojević 3, Stamenković, Tanasković 4, Filipović 2.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam