naisa

NA ŠAMPIONA UZ POMOĆ PUBLIKE-ULAZ SLOBODAN!





Rukometašice Naise nakon dve pobede u prva dva kola plej ofa, očekuje najveće moguće iskušenje. U Niš stiže aktuelni šampion, ekipa Jagodine. Iz tabora niškog superligaša pozivaju gledaoce da dođu u što većem broju, kako bi uz njihovu pomoć i maksimalnom zalaganju na terenu pokušali da dođu do iznenađenja i savladali favorizovanu ekipu Jagodine.

Ekipa Jagodine jeste u ovom trenutku kvalitetniji tim, ali bi to trebalo da dokažu na terenu. Rukometašice Naise, baš kao i protivnice, biće potpuno rasterećene, jer su mesto na tabeli „zacementirale“. Treće mesto je tu, jer u odnosu na najbliže pratioce Naisa ima čak 8 bodova prednosti, ali i bolji međusobni skor. Evropa je praktično već osigurana, ali u Naisi žele da probaju da napadnu i drugo mesto. Kako sam Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba kaže, derbi sa Jagodinom mogao bi da da odgovor i na pitanje na koje igračice će moći najozbiljnije da računa u narednoj sezoni, jer  se već sada zna da će ambicije biti najviše moguće.

U ime ekipe, Teodora Zdravković i Katarina Ivanović obećale su da će pružiti maksimum protiv Jagodine i da će pokušati da iznenade velikog rivala.

Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac prozvao je medije da nedovoljno prate uspehe Naise i pozvao ljubitelje rukometa da u subotu ispune tribine sale OŠ „Dušan Radović“.

Utakmica 3.kola plej ofa Super lige Srbije Naisa-Jagodina igra se u subotu, 6.aprila od 18.30 sati u Sali OŠ „Dušan Radović“. ULAZ JE SLOBODAN!



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam