naisa

Još 2 pojačanja stigla u Naisu, otišle 3 igračice





Iz Bekamenta, ekipe koja je osvojila Kup Srbije, u Niš je stigla golman Marijana Karić, a za njom i bek Sanja Simić, koja je igrala za Slogu. Obe su potpisale ugovore na godinu dana, a Rukometni klub Naisanapustile su bekovi Anja Belić i Jovana Zdravković, kao i golman Tamara Popović.

Kako se pre Popovićeve za inostranu karijeru odlučila i golman Milena Petković, još jedna igračica na ovom mestu bila je neophodna. Karić ima 21 godinu, a na golu će se smenjivati sa Jovanom Stranjanac, koja je takođe potpisala u ovom prelaznom roku.

Bek Sanja Simić ima 22 godine i pre Sloge igrala je za kragujevački Radnički. Dugogodišnji trener Naise Svetislav Jovanović zadovoljan je novim rukometašicama, ali i time što su ugovori sa njima potpisani na vreme.

Morali smo da popunimo te pozicije i dobro je što je u pravo vreme to odrađeno. One su dokazane igračice, prošle sezone su bile među boljima u Superligi, tako da su zaslužile da dobiju poziv od Naise. Mislim da su one dobra pojačanja i, sa još jednim ili dva, bićemo kvalitetniji nego prošle sezone - rekao je Jovanović.

On je dodao i da je pojačanje potrebno na desnom krilu i da će najverovatnije uskoro potpisati ugovor, ali da je još tajna ko će to biti.

Inače, u klubu su odlučili da sa Anjom Belić ne produže saradnju, dok će Jovana Zdravković karijeru nastaviti u Španiji.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam