naisa

NAISA PROTIV MLADOSTI ZA NOVE BODOVE





Rukometašice Naise odlično su startovale u plej ofu Super lige Srbije. Ubedljivo je savladana ekipa Zaječara sa 12 golova razlike. Mesta za opuštanje ipak nema, jer je već u sredu naredni susret. Rukometašice niškog superligaša idu na noge ekipi Mladosti iz Nove Pazove.

Nepoznanica nema. Naisa jeste kvalitetniji sastav što pokazuju i rezultati utakmica u prvenstvu, pa i sam redosled na tabeli, ali Mladost itekako zna da bude neugodna na svom terenu. U Stručnom štabu Naise znaju da najveća opasnost preti od ubojite Glušice, ali su i sves ni da u ovoj utakmici zapravo sve zavisi od toga na kom nivou će zaigrati niški tim.

Pobedom protiv Mladosti Naisa bi učvrstila treću poziciju, ali bi mogla i da se približi drugoplasiranom Bekamentu.

Utakmica u Novoj Pazovi igra se u sredu 3. marta u 20,00 sati, dok Naisa već u subotu, u 3. kolu plej ofa dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Jagodine.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam