naisa

NAISA PORAŽENA OD BEKAMENTA





Rukometašice Naise poražene su od Bekamenta sa 35-24 (17-11) u 18.kolu Super lige Srbije. Domaći tim već polovinom prvog poluvremena stigao je do velikih 7 golova prednosti što se ispostavilo kao nedostižna prednost za niški tim. Na poluvremenu je bilo 17-11.

Pokušala je Naisa da u drugom delu dođe do preokreta ili da bar ublaži rezultat, ali sve što je tim Svetislava Jovanovića uspeo u ovoj utakmici je da dođe na tri gola zaostatka za domaćinom u nekoliko navrata.

Ana Kačarević briljirala je na golu domaćina, a Naisa je u samom finišu potpuno popustila pa je zabeležen ubedljiv poraz u Aranđelovcu. Najefikasnije u timu Naise bile su Katarina Radović, Katarina Tanasković i Simona Stojanovska sa po pet golova.

Ovim je praktično i završeno nadmetanje u osnovnom delu prvenstva, a u plej of će šest najboljeplasiranih ekipa: Jagodina, Bekament, Naisa, Zaječar, Mladost i Medicinar. Bodovi iz međusobnih susreta se prenose, a Naisa će startovati sa trećeg mesta.

ŽRK Bekament Bukovička banja-ŽRK Naisa 35-24 (17-11)

Aranđelovac, SRC „Šumadija“. Gledalaca :500. Sudije: Vanja Antić (Beograd), Jelena Jakovljević (Jakovo). Sedmerci: Bekament 5 (4), Naisa 7(4). Isključenja: Bekament 6 minuta, Naisa 6 minuta.

ŽRK BEKAMENT: Kojić 4, Radojičić, Preković, Stepanović 8, Radoičić, Anić 5, Stanojlović 1, Ilić 3, Simić, Milić 4, Rajović 6, Agatunović, Nićiforović, Stojiljković, Kačarević, Rančić 4.

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Veljković, Karalić, Zdravković 1, Stefanović 1, Radović 5, Stojanovska 5, T.Petković, M.Petković, Pejović 3, Milojević 2, Stamenković, Tanasković 5, Filipović 2.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam