naisa

Naisa angažovala prva pojačanja

Da se prošla sezona i kasno angažovanje igračica ne bi ponovilo, Rukometni klub Naisa angažovao je dve nove igračice 10 dana od završetka sezone. Suzana Miličić pojačaće Nišlijke na poziciji beka, a golman Jovana Stranjanac zameniće Milenu Petković.
Bek Miličić, koja može da igra sa bilo koje strane, u Niš je došla iz Inđije, a u upravi kluba su rekli da je već duže “imaju na radaru”, te da je ona još prošle godine trebalo da se pridruži Naisi.
 

Meni je velika čast da igram u ovom klubu i u gradu Nišu, koji važi za jedan od većih rukometnih gradova. Radujem se evropskim utakmicama i očekujem dosta dobre rezultate sledeće sezone. Jedva čekam da krenem da treniram - rekla je Miličić.

Jedina igračica koja definitivno neće nastupiti za Naisu i sledeće godine je golman Milena Petković, koja će igrati u Sloveniji. Stranjanac, igračica koja će je zameniti, do sada je igrala za Jagodinu, tim koji je po igri i kvalitetu sličan niškoj ekipi, ali je sezonu završio na poziciji ispred.

Drago mi je što sam dobila poziv od ovakve ekipe, ipak je Naisabila u samom vrhu što se tiče rukometa, klub sa velikom tradicijom i istorijom. Srećna sam što ćemo sarađivati i naredne sezone. Nadam se da ćemo ispuniti i ciljeve i da ćemo se plasirati više nego ove sezone, pogotovu što se Kupa tiče - zadovoljna je Stranjanac.

Devojke su dobile ugovore na godinu dana jer, kako je rekao predsednik Lazar Nenadov, “tako se radi kod nas”. Ipak, on kaže i da će se u Naisi truditi da taj trend promene, jer je za stvaranje dobre ekipe potrebno da duže rade zajedno.

Potvrđeno je 70% rukometašica, do kraja nedelje očekujemo odgovor od još jedne igračice, ali svi imaju želju da ostanu u Naisi, što je meni jako drago. Tek sada kada sam počeo da pregovaram video sam da su svi voljni da dođu kod nas. I Jovana i Suzana su imale i bolje ponude, ali njihova veličina je što su prihvatili da dođu kod nas - rekao je Nenadov.

Pripreme tima za novu sezonu bi trebalo da krenu početkom avgusta.Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam