naisa

NAISA PREGAZILA VOJVODINU ZA REVANŠ SA KAMATOM!





Rukometašice Naise revanširale su se sa kamatom ekipi Vojvodine za jesenji poraz u Novom Sadu. Minimalni poraz nadoknađen je pobedom od čak 11 golova razlike.

Naisa je od samog starta zaigrala punom snagom i sa dva projektila Nade Pejović i Katarine Tanasković i realizovane kontre Marije Filipović već u 2.minutu  vodila je sa 3-0! Pobednik kao da je tada već bio rešen i postavljalo se samo pitanje sa kolikom razlikom će Naisa slaviti.

Najefikasnija igračica Marija Filipović postigla je 7 golova, a izuzetno efikasna bila je i Katarina Radović koja je znala da postigne gol i u trenucima kada je Naisa imala i dve igračice manje na terenu.

Katarina Radović proglašena je za igračicu utakmice, uz poslovično odličnu na golu Anastasiju Čogurić kojoj su novosađanke teško davale golove i iz penala. Pejovićeva i Tanaskovićeva raspucane, a uz standardnu Simonu Stojanovsku i igračice sa klupe, a pogotovo Sanja Stamenković i Jovana Veljković pokazale su da na njih itekako može da se računa.

Ovom pobedom Naisa je definitivno učvrstila treće mesto na tabeli, a Nišlijke  za vikend očekuje dvomeč u Švedskoj, u EHF Čelendž kupu sa ekipom Kristijanštada.

 

ŽRK Naisa- ŽRK Vojvodina 39-28 (17-13)

Niš, hala  “Čair”. Gledalaca: 350. Sudije: B.Đokić, B.Blagojević (Jagodina). Sedmerci: Naisa  (3), Vojvodina 6(3). Isključenja: Naisa 8, Vojvodina 8 minuta.

NAISA: Čogurić, Ivanović, Veljković 4, Ranđelović, Karalić, Zdravković 2, Stefanović 1, Radović 6, Stojanovska 2, M.Petković 1, Pejović 5, Milojević 3, Stamenković 4, Tanasković  4, Filipović 7.

VOJVODINA: Guteša, Miletić, Veličković 6, Čaušević 4, Lovrić, Golušin 5, Stekić 7, Berak 1, Radojčić, Dmitrović 2, Ćazić 2, Mikušak, Novosel 1.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam