naisa

BORANKE „GLUME“ ŠVEĐANKE!





Rukometašice Naise ponovo očekuje „ubitačan“ ritam. Jedini preostali srpski predstavnik u evro-kupovima  između superligaških duela očekuje i dvomeč sa ekipom Kristianštada u Švedskoj 9. i 10. marta.

Pre toga Naisa bi trebalo, po propozicijama takmičenja u Super ligi da odigra dva meča.

Prvi i trenutno najvažniji je onaj prvenstveni u Boru, protiv istoimenog protivnika već u petak 1.marta.

-Pobeda se ne dovodi u pitanje. Jesmo favoriti u toj utakmici, ali bi to trebalo da pokažemo i na terenu. Rezultatski je utakmica nebitna jer se potencijalni bodovi sa borankama neće prenositi u plej of. Sa druge strane ja ću od igračica zahtevati ozbiljnost, bez ozbiljnije podrške sa klupe dok igra traje, kako bi se pripremili za restriktivnije uslove koji važe u EHF Čelendž kupu. Mislim da su igračice shvatile ozbiljnost u tom smislu-ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Ono što je u ovom trenutku nejasno je kada će se igrati prvenstvena utakmica sa Vojvodinom koja je u planu bila  baš kada je termin ¼ finala Čelendž kupa. Po propozicijama trebalo bi da se odigra pre evropskih utakmica i za Naisu bi idealan termin bio utorak  5. mart, jer se već u petak putuje za Švedsku... Novosađankama, koje su veliki dužnici iz prvog dela prvenstva, više odgovara da taj meč bude odigran naknadno... Na potezu je direktor lige...



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam