naisa

PORAZ OD JAGODINE ZA KRAJ TEŠKE SERIJE





Rukometašice Naise izuzetno zgusnut raspored utakmica okončale su porazom od aktuelnog šampiona, ekipe Jagodine rezultatom 29-20 (15-9).

Utakmica je prelomljena već sredinom prvog poluvremena, kada gostujuće rukometašice prave seriju od 5-0 i stižu do vođstva od 10-4. Ta razlika je ostala na poluvremenu, a do kraja utakmice je samo uvećana.

Aktuelne šampionke tako su pokazale da su u ovom trenutku najbolji tim u Srbiji, a Naisa je mogla da vidi gde se u ovom trenutku nalazi. Trener Svetislav Jovanović čestitao je gošćama na pobedi, ali i svom timu zamerio da u pojedinim momentima nije imao dovoljno hrabrosti.

U redovima Nišlijki najefikasnije su bile Marija Filipović i Jovana Veljković sa po 6 golova.

Kod gošći je bilo više raspoloženih igračica. Tanja Vučković je sjajno dirigovala igrom svog tima, a za igračicu utakmice proglašena je Andrijana Tatar, doskorašnja igračica Naise.

Jagodinu očekuje finalni turnir kupa Srbije, a Naisu predah nakon 4 odigrane utakmice u nedelju dana.

Do kraja prvenstva ostala su četiri kola, a u narednom, za 10 dana, Naisa dočekuje ekipu Voždovca. Nišlijke su treće na tabeli, au plej of plasiraće se najboljih 6 ekipa.

Ekipu trenera Jovanovića početkom marta očekuju i dueli sa ekipom švedskog Kristijanštada u ¼ finalu Čelendž kupa.

Niš, sala OŠ „Dušan Radović“. Gledalaca: 350. Sudije: G.Kovač, S. Milosavljević. Sedmerci: Naisa 7 (4), Jagodina 2 (2). Isključenja: Naisa 8 minuta, Jagodina 6 minuta

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Veljković 6, Ranđelović, Karalić, Zdravković, Stefanović, Radović 2, Stojanovska , T.Petković, M.Petković, Pejović 2, Milojević 2, Stamenković, Tanasković 2, Filipović 6.

ŽORK JAGODINA: Bogdanović, Adžić 3, Bogojević 2, Žižić, Mitrović 5, Sivčev, Nišavić, Tatar 3, Jevtić 2, Jovanović 2, Ašanin 2, Đurašinović, Glišović, Gojković 4, Stepanović 1, Vučković 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam