naisa

PROTIV MEDICINARA ZA NASTAVAK SERIJE...





Predstojeća prvenstvena utakmica sa Medicinaro u Šapcu ima višestruko značenje za ekipu Naise. S jedne strane pobeda bi mogla da znači dva boda više u doigravanju za titulu, ukoliko se Medicinar plasira u plej of. Sa druge strane utakmica sa Mediciarom predstavlja početak serije jako bitnih utakmica, pa bi eventualna pobeda dodatno podigla samopouzdanje pred kup utakmicu sa Bekamentom i evropskog dvomeča sa ekipom Pelistera iz Bitolja.

-Dobro smo radili. Znamo šta nas čeka u Šapcu. To je jedna kompaktna ekipa koja se u odnosu na jesenji deo pojačala i Suzanom Ćubelom, a takav profil igrača im je upravo trebao. Ipak, nama je bitnije kako ćemo mi odigrati. Atmosfera u timu je dobra i sve devojke su orne za predstojeće mečeve. I Katarina Radović je „fit“ tako da očekujem dobro izdanje svog tima i pobedu-kaže šef Stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović.

Utakmica u Šapcu igra se  u petak 1. februara, u 18,00 sati.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam