naisa

VAŽNA POBEDA NAISE U NOVOJ PAZOVI!!!





Rukometašice Naise “pregrmele” su izuzetno teško gostovanje u Novoj Pazovi. Izabranice trenera Svetislava Jovanovića savladale su direktnog konkurenta za plej of sa 35-29 (17-18).

Oslabljene neigranjem Katarine Radović, rukometašice Naise mučile su se u prvom poluvremenu, koje su dobile golom prednosti. Leposava Glušica i Milica Kojčić držale su ekipu Mladosti u životu u ovom periodu igre.

U nastavku susreta do izražaja je došla “duža” klupa i bolja fizička sprema Nišlijki, koje su nakon dva gola Jovane Veljković, u 41.minutu stigle do 4 gola prednosti, 23-19.

U 47.minutu na semaforu je već stajalo 28-22, a tu razliku igračice Naise sačuvale su do samog kraja i slavile sa 35-29.

U redovima Naise najefikasnija je bila Katarina Tanasković koja je postigla 8 golova, dok sup o 7 postigle kapitenka Marija Filipović i Simona Stojanovska, koja je proglašena i za igračicu utakmice.

Kod gošći su prednjačile Glušica i Kojčić, ali njih dve nisu imale dovoljnu podršku saigračica kako bi postigle više od časnog poraza.

Ovom pobedom Naisa je praktično obezbedila plej of i učvrstila se na trećem mestu na tabeli.

U narednom kolu Naisa dočekuje ekipu Juniora.

Nova Pazova, sala OŠ “Rastko Nemanjić”. Gledalaca: 200. Sudije: M.Alimpić, Z.Crnjanski. Sedmerci: Mladost 2 (2), Naisa 6 (4). Isključenja: Mladost 4, Naisa 4 minuta.

NAISA: Čogurić 1,   Karalić , Milojević 5, Filipović 7, Stefanović, Veljković 2, Zdravković 1, Tanasković 8, Petković M, Petković T, Stamenković, Ivanović, Ranđelović, Stojanovska 7, Pejović 4.

MLADOST (NP): Pavlović M, Pavlović J, Petković, Todorović 5, Glušica 9, Gudurić, Jovanović 2, Kojčić 8, Šuberić 5, Boner, Pavlović N, Miljuš, Bundalo.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam