naisa

ŽRK NAISA NIŠ IGRA FINALE KUPA SRBIJE 2017





DANAS SE U NIŠU IGRA FINALE KUPA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE

Bekament brani, Naisa napada trofej

Prema očekivanjima, nije bilo ni trunke neizvesnosti u polufinalnim  mečevima Kupa Srbije za rukometašice, na završnom turniru u Nišu. Domaća Naisa je lako izašla na kraj sa kragujevačkim Radničkim-24:17, Bekament još lakše sa Železničarom iz Inđije-39:24, pa će se danas od 18 časova (RTS 2) sastati branilac pehara iz Aranđelovca i najuspešnija ekipa u ovom takmičenju među učesnicima završnice, budući da je Naisa čak četiri puta bila pobednik nacionalnog Kupa.

-Dobro smo otvorili polufinalnu utakmicu, mada neke greške u selekciji šuta, koje smo kasnije pravili, u finalu ne smeju da nam se ponove. Bekament je svakako favorit na papiru, na svakoj poziciji imaju kvalitetnije igračice od nas, a ja se posebno pribojavam „faktora Ana Kačarević“. Njihov sadašnji, a naš bivši golman često je bila prevaga u našim međusobnim okršajima u poslednje vreme. Ipak, posle onoga što se desilo u finalu Čelendž kupa pre okruglo deset godina, kada smo u revanšu protiv Kluža nadoknadili devet golova minusa, ni za šta se više ne može reći da je nemoguće. Uz pomoć poblike, pokušaćemo da priredimo iznenađenje-istakao je Svetislav Jovanović Beli, trener Naise, na čijoj klupi nikada u karijeri nije izgubio u finalu.

Na drugoj strani, Bekament je protiv Železničara u polufinalu odmarao čitavu prvu postavu, a prvi trener Živojin Maksić ističe da u finalu nikada nema favorita:

-Imali smo mnogo pehova u poslednje vreme. Milica Danilović nam se povredila, nekoliko rukometašica napustilo je naše redove. Sa onim što imamo, odigraćemo najbolje što možemo, nadam se da će biti dovoljno da odbranimo pehar. Ali, verujem da će publika, kako ona u hali, tako i ona kraj malih ekrana, moći da uživa u vrhunskoj predstavi.

Finalnu utakmicu sudiće Knežević i Lončarević iz Beograda.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam