naisa

S MILENOM U PROBRANO DRUŠTVO!





Milena Milojević, bivša igračica Naise, prvo je pojačanje Nišlijki za nastavak sezone. Milena je prethodna četiri po meseca provela u Zaječaru.
-Nisam bila baš najzadovoljnija, a žal za Nišem i Naisom me nije prošao. Niš doživljavam kao svoj Grad, a Naisu kao svoj klub. Drago mi je što je situacija znatno bolja u klubu dolaskom nove Uprave i učiniću sve da pomognem Naisi i u domaćem šampionatu i u Čelendž kupu. Već smo gledali neke snimke budućih rivalki u Evropi i sigurna sam da smo bolja ekipa i da možemo do ¼ finala. Kada je domaće prvenstvo u pitanju, ubedjena sam da uz par pojačanja možemo da napadnemo i titulu prvaka-ističe novi-stari kružni napadač Naise.
25-ogodišnja Milena rodjena je u Leposaviću, a zahvaljujući dobrim igrama u Naisi u prethodne tri sezone stigla je i do reprezentativnih selekcija. Dama koja pleni i izgledom i igrama na terenu posebno ističe dobru saradnju sa trenerom i igračicama.
-Naravno da većinu igračica poznajem, jer smo „do juče“ igrali zajedno...O treneru da i ne govorim. Jako mi je drago što ponovo saradjujemo. Dajemo sve od sebe da se pripremimo što bolje...Najteži deo priprema za nastavak sezone je prošao i sad već radimo sa loptom, na tehničko-taktičkim detaljima. Očekujem još bolju Naisu u nastavku sezone-kaže Milojevićeva.
Prvenstvo u Super ligi za rukometašice nastavlja se 12.januara kada Naisa upravo dočekuje Milenin sada već bivši klub, ekipu Zaječara.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam