naisa

PORAZ NAISE ZA KRAJ POLUSEZONE!





Rukometašice Naise prvenstvenu polusezonu završile su ubedljivim porazom od ekipe Bekamenta, rezultatom 27-34 . Već na startu susreta videlo se da je put do Portugalije itekako ostavio traga. Rukometašice Naise napravile su neuobičajeno mnogo tehničkih grešaka, pa su do kraja poluvremena bile 3 gola  u zaostatku i pored odlične partije Čogurićeve na golu.

Početak drugog poluvremena bio je još lošiji pa je Bekament več posle 5 minuta vodio sa 21-14, a u jednom delu susreta imao i 9 golova razlike.

I kada se u utakmici postigne 27 golova, a pritom ubedljivo izgubi, jasno je da odbrana nije funkcionisala kako treba. Ako se tome još doda, da je u većem delu susreta Čogurićeva bila izvanredna na golu i imala 14 zaustavljenih šuteva, stvara se kompletna slika o jako lošoj igri u odbrani.

Pored golmanke, jedina svetla tačka u Naisi je bila kapitenka Marija Filipović koja je i bila  najefikasnija u domaćem timu sa 8 golova.

 

ŽRK Naisa –ŽRK Bekament 27-34 (12-15)

Hala “Čair”, Gledalaca; 250, Sudije: Vanja Antić, Jelena Jakovljević. Sedmerci: ŽRK Naisa 7 (5), ŽRK Bekament 4 (4). Isključenja: Naisa 6 minuta, Bekament 8 minuta.

ŽRK NAISA: Čogurić (14 odbrana) , Ivanović , Randjelović ,  Karalić , Zdravković  1, Bojičić 4,  Stefanović 1, Radović 3, Stojanovska 1, Bogdanović, Pejović 5, T.Petković 1, M.Petković , Stamenković , Tanasković  3, Filipović 8 .

ŽRK BEKAMENT: Kačarević, Nikiforović, Kojić, Atanasković 2, Radojičić, Stepanović 11, Radoičić 5, Anić 1, Ilić, Milić 4, Rajović 3, Grbić, Agatunović, Stojiljković, Rančić 8.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam