naisa

NAISA NA KORAK OD NAREDNE RUNDE ČELENDŽ KUPA!





Marina Grande, Portugalija: SIR 1MAIO/ADA CJB-ŽRK NAISA 17-28 (5-13)

Revanš u kome je Naisa formalni domaćin, već u ponedeljak 12.11.2018.godine u 21,00 sat na gostujućem terenu u Portugaliji.

Rukometašice Naise pregazile su u gostima portugalsku ekipu SIR 1 MAIO/ADA CJB sa 11 golova razlike u prvoj utakmici 1/16 finala Čelendž kupa.

Ekipa trenera Svetislava Jovanovića pokazala je da je za klasu bolji tim od domaćina, a golmanka Anastasija Čogurić da je nešto slabije  izdanje protiv Vojvodine samo loš dan.

Odbranila je Čogurićeva nekoliko “zicera” i svojoj ekipi već od starta utakmice ulila neophodnu sigurnost. Nakon početnog “ispitivanja pulsa" Naisa se u drugom delu prvog poluvremena odlepila  ovaj deo igre okončala sa 13-5. Već tada je bilo jasno da Nišlijke ne bi trebalo da imaju većih problema da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović rasporedio je minutažu na veći broj igračica kako bi ekipa spremno dočekala revanš meč, u kome je već sutra, u ponedeljak 12.novembra Naisa formalni domaćin.

Iako je bila u protokolu, trener Nišlijki nije imao potrebe da rizikuje i da u igru ubacuje nedovoljno oporavljenu Nadu Pejović.

Da bi prošla u narednu rundu takmičenja Naisi je u ponedeljak dovoljan i poraz sa manje od 11 golova razlike!



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam