naisa

NAISA PORAŽENA OD VOJVODINE





Rukometašice Naise neočekivano su poražene u Novom Sadu od ekipe Vojvodine (doskorašnja Minakva) sa 31-30. Imale su niške rukometašice šansu da stignu i do sva tri boda u samom finišu meča kod rezultata 30-30, ali su prestupile. Napravljeno je puno tehničkih grešaka i očigledno je da je umor učinio svoje, jer su Nišlijke za 14 dana odigrale čak 4 utakmice. Naisa je tokom cele utakmice bila u rezultatskom zaostatku, osim na samom početku kada je bilo 1-1, 7-7 i 8-8. Sudbina je htela, da se pred sam put u Portugaliju na dvomeč Čelendž kupa, rukometašice Naise sa gostovanja u Superligi vrate pognute glave.

-Nemam šta da zamerim igračicama... Dale su sve od sebe, borile su se...Napravili smo puno tehničkih grešaka...Odigrali smo egal, bez Nade Pejović u prvom poluvremenu...Iako rovitu, ubacio sam je u igru u drugom poluvremenu, ali ni ona nije mogla previše zbog povrede koju vuče. Šta je – tu je. Idemo dalje - raportira Svetislav Jovanović, trener Naise

Vremena za ozbiljnije analize nema, jer se već u subotu ujutru putuje za Portugaliju gde Naisu, u nedelju i ponedeljak očekuju utakmice u Čelendž kupu.

Novi Sad, hala „Slana bara“. Gledalaca: 100. Sudije: V.Jovandić, M.Sekulić. Sedmerci: Vojvodina 5 (3), Naisa 4 (4). Isključenja: Vojvodina 18 minuta, Naisa 10 minuta.

ŽRK VOJVODINA: Dašić, Veličković 4, Čaušević 7, M. Lovrić, Golušin 6, Stekić 3, N.Lovrić, Berak 4, Radojčić, Dmitrović 5, Lovre, Ćazić, Kojić 2.

ŽRK NAISA: Čogurić, Ivanović, Nikolić, Karalić, Zdravković, Stefanović 3, radović 7, Stojanovska 2, Bogdanović, T.Petković, M.Petković, Pejović 3, Bojičić 5, Stamenković, Tanasković 5, Filipović 5.



Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam